Framtidens talang på nutidens arbetsplatser

Globala målen

Vi på Bloom GBG tycker att hållbar utveckling är viktigt. Syftet med Bloom GBG är att vi, tillsammans med er, ska jobba mot en mer inkluderande, jämlik och rättvis värld för alla.

En värdefull praktikplats

Bloom Gbg är ett okommunalt och opolitiskt projekt där företag i vår region erbjuder värdefulla praktikplatser till våra värdefulla ungdomar. Något som borde vara en självklarhet.

2019 hade vi tre åttondeklasser från Svartedalsskolan. I år 2020 har vi ännu fler härliga praktikplatser och tio klasser från Brunnsboskolan, Glöstorpsskolan, Kärraskolan och Svartedalsskolan. Vi hoppas att konceptet ska växa och sprida sig över hela Göteborg – ja egentligen hela Sverige..

Handledarutbildningen från 2020-01-28.
Ladda hem PDF.

Vill du vara med?

Vill ditt företag vara med och bygga framtidens Göteborg? Anmäl ditt intresse att ta emot en praktikant under en vecka våren 2020. Skriv ditt och företagets namn i ett mail till oss, så kontaktar vi dig när det börjar närma sig praostart.

Vi sponsrar Bloom Gbg med lite extra kärlek

Jag kom själv i kontakt med marknadsföring genom en praktik på reklambyrå i åttonde klass, och efter den veckan bestämde jag mig för att bli art director. Så jag om någon vet hur viktigt det är med bra praktikplatser.

Min egen story började just i åttan. På väg mot skoltröttheten. I åttan hade vi 2 veckors praktik. Jag tog mod till mig och knackade på en dörr. Ja resten av historien är ni en del av.